Et arbejdsbord gør kroppen godt

At arbejde med kroppen er virkelig fedt – der er ikke noget smukkere end at stå foran et arbejdsbord og arbejde. Det eneste som er bedre for kroppen er at derefter sidde ned og drikke en god øl. Foruden at være fredag i dag, er det fredagen før jeg går på ferie, og derfor vil jeg nyde en række iskalde øl. Desuden er det også årsdagen af min bedstefars bortgang, og jeg overvejer at gå og hilse mine kære forældre og måske gå til graven. Vi har ganske mange slægtninge, der ligger på kirkegårderne her i byen, og jeg vil gerne gå rundt og ordne med gravlampe på alle grave, men så må jeg holde på hele weekenden. Desuden er det nu marts, og skolerne er begyndt for to måneder siden, og jeg tænker faktisk på at begynde at studere. Da jeg er interesseret i trailer aksel og campingvogne, overvejer jeg på at gå på en mekanikerkursus. Man ved jo aldrig, hvornår sådan viden kan komme i brug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *